Automatiserade lösningar för framtidens arbetskraft

Hyred för effektiv och fördomsfri rekrytering

När det kommer till rekrytering, måste vi arbetsgivare använda framtidens verktyg för att attrahera framtidens talanger. Riskfritt, effektivt och med kvalitet levererar vi juniora kandidater baserat på kompetens – och ingenting annat.

Uppmärksammat och hyllat av

We make recruitments human again

with the help of AI

Mänsklig interaktion är, och kommer förbli den enskilt viktigaste parametern vid rekryteringsbeslut. Vi vill inte ta bort den mänskliga kontakten, utan istället effektivisera den. Därför presenterar vi kandidater och den data som ni behöver, och låter er ta det slutgiltiga rekryteringsbeslutet. På köpet får ni en inkluderande, fördomsfri och global matchning!

Processen i en rekrytering med Hyred

Kravprofil

Ni identifierar kravprofilen för tjänsten här på hemsidan. Vi rekryterar till juniora positioner, upp till 3 år av arbetserfarenhet och studiebakgrund. Efter ni har uppgett i kravprofilen kontaktar vi er och fyller på med eventuell ytterligare information som vi behöver för att påbörja en rekrytering.

Urvalsprocess

Därefter startar vår prisbelönta urvalsprocess som består av en personlighetsanalys, omfattande bakgrundskontroll, drivkraft-identifiering och andra verifierande aktiviteter som ger er värdefulla insikter om kandidaterna. Vår urvalsprocess är helt unik och vår metodik framtagen med forskare inom respektive område gör oss världsledande inom vårt segment.

Ert beslut

Vårt uppdrag är att leverera kandidater som uppfyller era krav, vilket gör att ni kan hoppa direkt in på det sista steget i rekryteringsprocessen, den fysiska intervjun. Här är det ni som fattar det slutgiltiga rekryteringsbeslutet.

Rekrytering

Felrekryteringar är tidskrävande och kostsamma, i vanliga fall. Hos oss betalar ni först när ni har anställt våra kandidater. Riskfritt, kvalitetssäkert och framförallt, mycket mer kostnadseffektivt än traditionella lösningar. Få en kostnadsfri offert direkt på hemsidan här.

Resultat av att rekrytera genom Hyred

95%

anställer minst en av de första tre kandidaterna som presenteras

78%

tidsbesparing

75%

av arbetsgivare anser att de nu intervjuar en mer inkluderande målgrupp än tidigare

Hur mycket kostar en rekrytering?

En fråga som många rekryteringsbyråer fruktar över att prata om, men inte vi. Fyll i formuläret nedan och få svar direkt! Du kan också kontakta oss.

1
Efterfrågad befattning
2
Info om dig
3
Praktisk info
4
Om arbetsplatsen
5
Krav
6
Tillägg
7
Sammanfattning
8
Prisuppgift

Låt oss börja med efterfrågad befattning

Lite information om dig

Praktisk information om tjänsten

Om arbetsplatsen

Krav på erfarenhet & studiebakgrund

Tillägg i urvalsprocessen

Sammanfattning

*Om något inte stämmer, klicka tillbaka via knappen och korrigera

Dina kontaktuppgifter

Information om tjänsten

Prisuppgift

Observera att våra priser beror på tillgång och efterfrågan och ändras algoritmiskt varje dag. Nedanstående summa är en uppskattning på faktisk kostnad. För att få en slutgiltig prisuppgift, kontakta oss.

Avgift vid presentation av kandidater

Fast avgift, faktureras när offert är godkänd och första kandidater presenteras

5000 SEK

Avgift vid anställning (pris per anställd)

Baseras på kravprofilen som har specificerats i formuläret. Faktureras när kandidaten har anställts.

SEK

Var med och forma framtidens rekrytering med oss!

Utforska våra tjänster och lär känna oss genom vanliga frågor och svar. 

  • Vet du kravprofilen för tjänsten ni eftersöker? Fyll i kostnadsformuläret här så hör vi av oss.
  • Vill du höra mer om våra tjänster? Boka ett 20 minuters möte med oss här.
  • Vill du komma i kontakt med oss? Kontakta oss här, maila contact@hyred.io eller ring 033-24 33 33.

Fyll i kostnadsformuläret här och få svar direkt. Observera att priset är på hemsidan uppdateras algoritmiskt varje dag och varierar beroende på utbud och efterfrågan. Hör av dig till oss här eller boka möte med oss här för att få ett slutgiltigt prisbesked. 

Ansökningsprocessen består av en unikt framtagen personlighetsanalys där vi fokuserar på att få fram drivkrafter, personlighetsdrag och kompetens hos kandidaterna. Kandidaterna söker inte ett specifikt jobb utan hamnar i en kandidatbas tills dess vi hittar ett arbete som matchar kompetenser och drivkrafter. Kolla in ansökningsprocessen som kandidaterna går igenom direkt på hemsidan här.

När ni har identifierat kravprofil tar vi över och genomför våra verifierande aktiviteter bestående av personlighetstest, kompetensverifiering, bakgrundkontroller med brottsregister och referenser, osv. Slutligen levererar vi kandidater till er som arbetsgivare och låter er intervjua dem enligt egna preferenser. Därefter tar det sista beslutet om vem eller vilka som ska anställas. 

Det är alltid du som arbetsgivare som har sista ordet gällande vem eller vilka som ni beslutar att anställa. Vi presenterar lämpliga kandidater som matchar er kravprofil och därefter är det helt upp till er vem eller vilka som ni vill anställa. 

Vi levererar enbart kandidater som uppfyller era formella krav på positionen. Med en betalningsmodell där ni betalar först vid anställning, är rekryteringen helt riskfri. Om ni beslutar att inte anställa någon av våra presenterade kandidater betalar ni inte rekryteringsavgiften.

Efter att vi har avslutat rekryteringen bär vi inget ansvar för kandidaten eller anställningen men är måna om att allt fortlöper som planerat.

Du kan nå oss på flera olika sätt. Antingen genom att chatta med oss här på hemsidan (se ikonen nere till höger, ringa oss på 033-24 33 33 , skicka ett mejl till contact@hyred.io eller skriva till oss på Facebook eller LinkedIn.

Vi kontaktar dig!

Vill ni diskutera nuvarande eller kommande behov av juniora rekryteringar? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss! Du kan också kontakta oss här.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats