Vi tar hand om letandet efter ditt nästa jobb!

A job worth applying for

Hyred introducerar framtidens sätt att få jobb på. Skicka in en ansökan, helt utan CV och personligt brev, och få flera jobberbjudanden, direkt i telefonen. Inga appar, inga inlogg, inget spam. 

8 minuters ansökan, få jobberbjudanden gratis direkt i telefonen.

Ansökan

Enkel åtta minuters ansökan här på hemsidan. Inget CV, inget personligt brev och inget login.

Jobberbjudande

Om du matchats till ett arbete får du ett erbjudande på sms. Följs av några följdfrågor och arbetstest.

Intervju och anställning

Du intervjuas direkt av arbetsgivaren som fattar beslut om anställning. Arbetsgivaren betalar oss som förmedlat ansökan.

Våra processer är hyllade av

Inget namn, ingen bild:
vi bryr oss om vem du är!

I 2022 ska inte du bli bortvald på grund av din profilbild, efternamn eller vart du bor. Därför samlar vi bara in det vi behöver veta – och ingenting mer.

Vanliga frågor från arbetssökande

Utforska våra tjänster och lär känna oss genom vanliga frågor och svar. 

Vi arbetar med allt ifrån startups till stora globala koncerner. Du som arbetssökande söker inget specifikt jobb och vi har inga traditionella jobbannonser. Du skickar in en jobbansökan hos oss och blir matchad med flera olika arbetsgivare. Detta maximerar din chans till att få ett jobberbjudande som passar dig, utan att du aktivt behöver söka jobb.

Eftersom att Hyred har en automatiserad urvalsprocess så blir du kontaktad när du har blivit matchad till ett arbete. Om du inte har fått ett jobberbjudande ännu så beror det på att vi just nu inte samarbetar med ett företag som söker just din kompetens. Läs om hur den automatiserade urvalsprocessen här på hemsidan.

Nej det kan du inte. Vårt fokus är att matcha rätt person till rätt företag där din kompetens verkligen kommer till användning och därför söker du inte till ett specifikt jobb. Du kan alltid tacka nej till jobberbjudanden du får ifrån oss.

Ja. Om du tackar nej till ett jobberbjudande hoppar du tillbaka in i vår kandidatportal igen och har möjlighet till att få nya jobberbjudanden.

Efter att vi har matchat ihop dig med ett företag så blir du anställd direkt av arbetsgivaren, precis som vid en vanlig anställning. Vi finns behjälpliga inför och i början av din anställning vid frågor.

Ja! I ansökan klickar du i om du är intresserad av att arbeta som konsult. Vi kontaktar dig när du har matchats till ett jobb/konsultuppdrag.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats