Framtidens E-commerce

I onsdags föreläste vår VD och grundare Ida JohanssonEhandelsstaden Borås årliga event Digital Business Borås. Temat för Idas föreläsningar var ”En mänskligare rekrytering, genom AI” där hon berättade om resan med Hyred samt om rekryteringstrenderna på marknaden just nu.

Generation Z som kommer in på arbetsmarknaden har förväntningar på oss arbetsgivare likt ingen tidigare generation. Med alla generationsskiften kommer utmaningar, men också möjligheter. Denna generation har växt upp med smartphones i sina händer och där vi företag hela tiden bygger tekniska lösningar för att underlätta konsumenternas vardag. Generation Z har nu förväntningen att rekryteringsprocesser ska gå lika smidigt som att beställa hem mat via Foodora – men så ser inte verkligheten ut.

Ida Johansson, 29 mars 2023 – Digital Business Borås

En av de andra talarna på eventet var Anton Petersson på NOOS Digital som berättade om framgångsrecept inom E-handel. Därefter hade Arne B Andersson, Peter Hesslin och Felicia Hökars ett intressant samtal om framtidens hållbara leveranser och om vem som ska äga kundkommunikationen i E-commerce.

Tack E-handelsstaden i Borås för ett väl organiserat event och för givande samtal med gäster och utställare. Kul att se att Borås, där Hyred grundades i 2019, alltid ligger i framkant!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats