103 unga idéer, en utmärkelse ifrån Företagarna

Automatiserad fördomsfri rekrytering är en av årets bästa idéer, i alla fall enligt Företagarnas lista av 103 unga idéer. För sjätte året i rad presenterar Företagarna listan 103 unga idéer – en topplista som lyfter unga företagare (max 35 år) med samhällsförbättrande företagsidéer. Hyred (tidigare Turn Consulting) med vår grundare Ida Johansson är i år en av de entreprenörer som lyfts av Företagarna. Se hela listan här. Läs Företagarnas intervju med Ida här.

Detta säger Günther Mårder, VD på företagarna om utmärkelsen.

Vi är otroligt stolta över att för sjätte året i rad uppmärksamma unga förebilder med listan 103 unga idéer. Vi har nu levt med pandemin i mer än ett års tid. Sverige är nu i ett stort behov av goda idéer som har chans att växa till framgångsrika företag som skapar nya jobb och välfärd.

Günther Mårder, vd på Företagarna.

Hyred har skapat en automatiserad jobbplattform som matchar arbetssökande med arbetsgivare. Idag förmedlar vi juniora tillsättningar till arbetsgivare runt om i hela Sverige. Våra matchningar sker helt automatiskt vilket möjliggör fördomsfria, kvalitetssäkrade och träffsäkra rekryteringar. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som arbetsgivare att hitta rätt personal.

Såhär säger vår grundare Ida Johansson om utmärkelsen:

Det är otroligt ärofyllt att tillsammans med kollegor och andra unga förebilder lyftas upp som företag med goda affärsidéer. Att som ung förverkliga en affärsidé kräver inte bara ett stort mod och entreprenörsanda utan också en ihålighet att kämpa i motvind. Utmärkelser som dessa ger inte bara entreprenören en extra push utan kan även inspirera fler unga att våga ta steget att satsa på sina affärsidéer. 

Ida Johansson, VD och grundare Hyred

Syftet med listan 103 goda idéer – som tas fram tillsammans med Almi Företagspartner – är att lyfta fram förebilder som tack vare sitt entreprenörskap på något vis bidrar till utveckling, mångfald och välfärd i samhället. Det är helt enkelt företagsidéer som vill göra världen till en lite bättre plats, något som kanske aldrig varit viktigare än nu.

Mycket händer på Hyred, glöm inte att följa oss på LinkedIn.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats