Hyred etablerar i Örebro

Sedan årsskiftet har Hyred (tidigare Turn Consulting) haft lokal närvaro i Örebro där Ture Eknor har sin bas. Idag uppmärksammades Tures arbete som marknadsutvecklare på Hyred i Nerikes Allehanda med fokusämnen arbetsmarknad, rekrytering och ungas arbetslöshet efter coronapandemin. 

Det ska vara enklare för ungdomar att hitta ett extrajobb. Och det ska vara enkelt för arbetsgivarna att hitta rätt ung person för det extrajobbet. Vem vet bättre än de unga själva hur ett sådant rekryteringsupplägg borde se ut.

Nerikes Allehanda 2021-05-05

Ture är 20 år och bor i Nora. Han pluggar nationalekonomi på Örebro universitet, spelar fotboll i A-laget i Nora BK och får han tid över spenderar han gärna den tiden på golfbanan. Utöver det hjälper han varje dag fler unga att tidigt komma in i arbetslivet.

Vi vill skapa en rekryteringsprocess som inte styrs av nepotism och fördomsfullhet. En människas egenskaper och personliga styrkor ska komma först i en rekryteringsprocess, inte att du råkar känna rätt folk, ser ut på ett speciellt sätt eller har rätt efternamn, säger Ture.

Ture Eknor, Nerikes Allehanda 2021-05-05

Är ert företag intresserade av att rekrytera extra arbetskraft – kontakta oss eller identifiera en kravprofil direkt på hemsidan för att få en kostnadsfri offert. Vi har idag mer än 9000 registrerade arbetssökande i vår kandidatbas, strategiskt fördelade i hela Sverige!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats